Bli medlem

Att börja träna
Vi har flytande intag året om, det är bara att anmäla dig via e-mail eller telefon eller komma förbi och träna! Du får provträna två gånger utan kostnad för att själv bilda dig en uppfattning och när du beslutat dig för att börja får du hjälp av en av våra instruktörer att hitta rätt träning för just dig! Gå in under träningstider och se när vi har nästa träningspass, välkommen då!

Utrustning
Till provträningen behöver du inga som helst förkunskaper eller dyr utrustning, det går bra med T-shirt/top och långa träningsbyxor. Kom också ihåg att ha med en vattenflaska. Vi tränar barfota eller i speciella kampsportskor.

Om du bestämmer dig för att börja träna är det bra om du så snart som möjligt köper en Dobok (träningsuniform) för Taekwondo eller Hapkido.

Vi har Dobok’s samt klubbens overall och T-shirts till försäljning, kontakta någon av instruktörerna om du är intresserad!

Bli medlem i Östermalms Hapkido Taekwondo klubb
När du bestämt dig för att börja träna hos oss blir du medlem i föreningen genom att vi skriver in dig i vårt register samt att du betalar träningsavgiften. I och med inskrivningen är du också försäkrad i Folksam genom Svenska Taekwondoförbundet. Försäkringen gäller under både träning och tävling, och även på väg dit eller därifrån!

Bli medlem och anmäl dig till någon av våra kurser här på hemsidan eller via e-mail eller telefon, eller kontakta oss om du har några frågor gällande träningen eller medlemskap!